Усі батьки можуть навчити дитину максимально ефективно використовувати свій час. Доклавши трохи зусиль, ми можемо виховати покоління людей, які з дитинства вміють планувати своє життя, з любов’ю працювати і відпочивати.

Чим раніше ваша дитина навчиться грамотно організовувати свій час, тим спокійніше, ефективніше, без стресів минуть її шкільні роки, тим радісніше, наповненіше подіями життя вона проживе.

Отже, в книзі «Як приручити час? 32 ідеї тайм-менеджменту для дітей» ми зібрали прості поради з дитячого тайм-менеджменту. Вибирайте ті, що вам до вподоби, і намагайтеся застосовувати їх у повсякденному житті.

Книга про те, як легко і зрозуміло донести до дітей ідеї тайм-менеджменту, навчити їх основних прийомів управління часом для того, щоб вони могли встигати більше, стомлюватися менше, сміливо і рішуче йти до своєї мрії.

У разі правильного й акуратного використання тайм-менеджмент навчить дитину «збирати» перемоги, а не поразки, ставити власну мету, досягати її та отримувати задоволення від життя.

Ефективне управління часом дасть змогу дитині почуватися впевненіше сьогодні та в майбутньому.

Тож швидше замовляйте книгу-блокнот «Як приручити час? 32 ідеї тайм-менеджменту для дітей»!

Книга надрукована двома мовами. Обирайте ту, що вам ближче!