Шановні батьки! Ми знаємо, що багато хто з вас дуже любить зошити серії «Перший тренінг» і чекає на них…

Зошити серії «Перший тренінг» – справжня знахідка для батьків, які хочуть виховувати щасливу дитину. Видавництво 4mamas більше не буде робити нові тиражі цих зошитів, але лише тому, що у нас є крута альтернатива!

Ми, разом із нашою авторкою-психологом Анною Гресь, створили першу в Україні книгу «Розвиток емоційного інтелекту» для дітей! До речі, перші зошити виходили також від руки Анни.

Замість того, щоб випускати окремий зошит для кожної теми (стосунки, страхи, самооцінка тощо), вся інформація зібрана у двох книгах — для малюків 3-4 років та 5-6 років.

Ваш малюк не розуміє, чому він повинен вибачатися? Соромиться знайомитися з іншими дітьми? Боїться темряви та лікарів? Необхідно познайомити його з усіма емоціями, аби він зростав впевненішім та сміливішим!

Кожна книга містить 4 основні розділи:

  1. Навчаємо спілкуватися.
  2. Розвиваємо здорову самооцінку і впевненість у собі.
  3. Допомагаємо дитині стати сміливою.
  4. Розвиваємо уяву.

У кожному розділі десятки вправ і завдань, які крок за кроком навчать дитину емоційному інтелекту, зрозумілою для неї мовою.

Практикуючий психолог й авторка книги Анна Гресь приводить понад 60 різноманітних ситуацій, з якими може спіткнутися дитина. Кожне завдання супроводжено поясненнями та рекомендаціями для батьків. Ніякої теорії, лише дієва практика!

Крім того, на початку батькам пропонується відповісти на запитання тестів, аби потім, наприкінці опанування емоційним інтелектом, відстежити результат дитини.

Головною «фішкою» книг є те, що вона зрозуміла для малюків. Це не звичайні «дорослі» лекції, це подорож у країну різних емоцій, де навчають їх опановувати та розуміти.

Лише 15 хвилин занять на день допоможуть вам, турботливі батьки, краще пізнати свою дитину.

Якщо ви все ж бажаєте придбати першу версію зошитів, у вас є така можливість. Замовляйте на нашому сайті електронні версії та роздруковуйте або вивчайте з малюком на телефоні / планшеті!

До серії входять 4 види зошитів для малюків від 2 до 6 років.

Допомагайка (2-3 роки)

Помогайка (2-3 года)

У зошиті розглянуто важливі напрямки розвитку дитини:

  • формування правильної самооцінки й упевненості;
  • удосконалення комунікативних навичок;
  • подолання зі страхів, скутості й переживань;
  • розвиток творчого начала та креативного мислення.

Дружилка (3-4 роки)
Дружилка (5-6 років)

Дружилка (3-4 года)

Дружба з однолітками дає дитині те, що їй повною мірою не можуть надати батьки. Із друзями дитина вчиться взаємної довіри, рівноправного спілкування, розвивається в соціальній сфері. У неї формуються навички комунікації, які стануть у пригоді в дорослому житті. Завдання батьків — навчити дитину правильного спілкування. Зошит містить безліч підказок для освоєння науки спілкування.

Хвалилка (3-4 роки)
Хвалилка (5-6 років)

Хвалилка (3-4 года)

Зошити допоможуть батькам виховати оптиміста, підвищити самооцінку свого малюка, навчити дитину відстоювати свою думку та не піддаватися громадському впливу. Зошит містить різноманітні завдання, складені дитячим психологом. Кожне завдання супроводжено поясненнями й рекомендаціями для батьків. Ви не лише допоможете дитині, але й самі дізнаєтеся багато корисних прийомів щодо боротьби із соромливістю й невпевненістю.

Хоробрилка (3-4 роки)
Хоробрилка (5-6 років)

Храбрилка (3-4 года)
Це зошит для занять із дітьми, у яких є страхи. Страхи можуть бути різними, і те, що одному здається дрібницею, іншого примушує тремтіти від жаху. Спільні заняття з мамою або з іншим близьким дорослим допоможуть дитині зробити власний внутрішній світ більш радісним і менш тривожним.

Замовляйте книжки та виховуйте гармонійно розвиненого малюка!