З 13 червня підвищення ціна на корисні зошити для дітей!

Завдання зошитів розроблено вчителями та тренерами НУШ, які точно знають, як підготувати дитину до 1-го класу та полегшити майбутню адаптацію у навчальному середовищі. За QR-кодом доступні файли для завантаження з додатковими матеріалами.

Стара ціна: 55 грн. Нова ціна: 60 грн.

Портфоліо учня — це один із сучасних способів оцінювання школяра. Навчатися у школі означає здобувати знання, набувати вмінь та навичок для того, аби досягти успіху. Завдання в зошиті дібрано так, щоб формувати в дітей уміння бачити взаємозв’язки багатьох аспектів життя.

Портфоліо є своєрідним звітом щодо досягнень і захоплень учня. У процесі наповнення легко відстежити прогрес у різних сферах розвитку учня, оцінити його здібності в умінні застосувати набуті знання на практиці.

Стара ціна: 45 грн (1-3 класи), 50 грн (4 клас). Нова ціна: 60 грн.

Знання та навички потрібно тренувати. Тим паче, що наближується період розслаблення та, як називають це сучасні діти, суцільного чилінгу — канікули. Щоб усе, що так старанно вивчалося впродовж навчального року, не зійшло нанівець, ми підготували серію зошитів із математики та української мови для учнів 1–3 класів.

Кожен тренажер — це понад 90 різноманітних завдань в ігровій формі: кросворди, розшифровки, філворди, лабіринти, розмальовки. Такі зошити не спричинятимуть у дитини нудьгу, а сприятимуть її інтелектуальному розвитку.

Стара ціна: 79 грн. Нова ціна: 90 грн.

Цікаві вправи і завдання, яскраві кольорові малюнки, прості та зрозумілі пояснення чекають на вас на сторінках зошитів, що захоплять ваших дітей!

Серія «Я вивчаю…» допоможе вивчити найскладніші математичні правила та поліпшити їхнє засвоєння.

Стара ціна: 45 грн. Нова ціна: 60 грн.

Видання стануть в пригоді учням середньої школи. Матеріал викладено докладно й водночас стисло, а також проілюстровано завданнями та вправами для закріплення здобутих знань.

Стара ціна: 120 грн.
Нова ціна: 170 грн
Стара ціна: 150 грн.
Нова ціна: 200 грн
Стара ціна: 150 грн.
Нова ціна: 170 грн

Устигніть замовити за старою ціною!