Ціна за передзамовленням — 240 грн (після виходу книги ціна буде 300 грн).
Орієнтовна дата виходу — 6 травня.

Чи обов’язково дитина повинна спочатку навчитися повзати, а потім ходити?
Що таке внутрішньочерепний тиск та афективно-респіраторні напади?
Як зрозуміти: що є варіантом вікової норми, а коли потрібно непокоїтися і терміново звертатися до фахівця?

Відповіді на ці та багато інших запитань про розвиток дитини від народження до 6 років ви знайдете на сторінках книги “Здорова дитина. НЕмедичний довідник батьків”. Її створювали для широкого кола читачів, насамперед — для батьків, щоб допомогти їм розібратися у проблемах, що стосуються здоров’я малюка, розвінчати деякі лікарські та батьківські міфи, навчитися розрізняти тривожність і реальну проблему, ухвалювати правильні рішення для збереження та зміцнення здоров’я дитини.

Ця книжка — докладний практичний путівник для батьків з розв’язання можливих проблем, зокрема пов’язаних з різноманітними розладами, що трапляються в дітей у перші місяці та роки життя. Такі стани часто створюють проблеми, змушуючи батьків непокоїтися, особливо тоді, коли фахівцям не вдається швидко поставити правильний діагноз, що призводить до необґрунтованого призначення лікування. У книжці зібрано цінну інформацію про фізіологічні, доброякісні стани, які не потребують лікування та минають згодом, а також наведено симптоми, у разі виявлення яких необхідно звернутися до фахівця.

Також на сторінках книги ви знайдете:

  • Рубрику «Червоні прапорці», яка допоможе виокремити головне — те, на що важливо звернути увагу.
  • «Рекомендації», що допоможуть зрозуміти, як правильно чинити й водночас почуватися впевнено та спокійно.
  • Розділ для батьків особливих дітей (РАС, СДУГ, заїкання).

Автори книги: Руденко Аліна — дитячий та сімейний психолог; Одінцова Олена — дитячий невролог, нейрофізіолог.

Рецензент — Пеньков Андрій Юрійович, кандидат медичних наук, лікар-педіатр вищої категорії, головний лікар Амбулаторії «Педіатр плюс», президент Східноукраїнської академії педіатрії, президент Українсько-Німецької медичної асоціації.

Авторки пропонують сучасний погляд на характерні для дитячого віку феномени, а також наводять корисні поради й методи, що сприяють гармонійному розвитку дітей.