Зошити «Фінансова грамотність для малюків. Перший крок до мільйона» та «Фінансова грамотність для малюків. Другий крок до мільйона» уже встигли стати бестселерами! Відтепер друкуються ще й російською мовою.

У кожному зошиті є прості й зрозумілі матеріали, цікаві історії та практичні завдання, які допоможуть мамам і татам уже з 4 років навчати дитину основам фінансової грамотності.

Діти знайдуть для себе багато цікавого і корисного, познайомляться з головними героями — Анею та Ванею, які потраплятимуть у різні ситуації, ставитимуть питання і знаходитимуть на них відповіді, а також Професором Економусом, найкращим експертом з усіх фінансових питань. Адже разом дізнаватися нове набагато веселіше!

Які особливості зошитів «Фінансова грамотність»?

1. Перед кожною главою є пояснення для дорослих.

2. Далі пропонується прочитати разом з дитиною коротеньку історію про хлопчика, дівчинку та мудрого професора.

3. У кінці кожного розділу є завдання «Зроби сам». Його дитина повинна виконувати самостійно. Дорослі можуть підтримувати дитину: давати поради та підказки, якщо вона цього попросить сама.

4. У зошитах зустрічаються вправи, у яких дитині потрібно буде порахувати гроші.

5. У кожному розділі є «Довідка», у якій ви знайдете пояснення економічних термінів та зможете легко відповідати на дитячі запитання.

Замовляйте зошити «Фінансова грамотність» та зробіть внесок в успішне майбутнє дитини!