Страхи, неспокій і тривоги є у всіх без винятку маленьких дітей. Вони є невід’ємною частиною дорослішання та відокремлення від батьків. Звичайно, одні діти більш схильні до прояву занепокоєння і страхів, інші — менше. Але головне питання: «Чи затримається страх у дитини надовго, і якого масштабу він буде?» — адресовано до батьків.

Іноді страх легко побачити. Усі батьки знають, яка на вигляд їхня дитина, якщо вона перелякана, розгублена, стурбована. Але іноді страх «ховається» за непослухом і впертістю. Іноді під страх маскуються інші потреби. Особливо часто це відбувається в чотири-п’ять років.

З’ясувати це все досить складно, тому що на полицях книжкових магазинів рідко зустрінеш окрему книгу про дитячі страхи, адресовану батькам. У той же час саме мами і тата, а не психологи і вихователі, є тими людьми, які бачать дитячі переживання першими. Тими людьми, яким діти довіряють найбільш сокровенне і важливе. Тими людьми, які перебувають емоційно близько до малюка. Батьки мають можливість допомогти своїй дитині в будь-якій непередбаченій життєвій ситуації.

Книга «Великі страхи маленьких дітей та їхніх батьків» допоможе всім турботливим батькам дізнатися про природу дитячих страхів.

Ця книга:
• підвищить батьківську компетентність;
• допоможе перемогти занепокоєння і страхи вашого малюка;
• допоможе уникнути багатьох страхів у дітей;
• зробить щасливим малюка і сім’ю.

Значну увагу в книзі приділено роботі над страхами. Тут багато практичних порад, вправ, які допомагають «приручити» страх, упоратися з ним; приклади
з реального життя, що робить книгу більш живою й доступною. Насправді ця книга не тільки про страхи, вона про стосунки дітей і батьків. У ній є корисні рекомендації: як допомогти батькам краще зрозуміти своїх дітей і потоваришувати з ними, як допомогти дітям упоратися зі складними ситуаціями, які супроводжують процес дорослішання і розвитку.

Замовляйте книгу «Великі страхи маленьких дітей та їхніх батьків» та дізнайтеся все про те, як допомогти дитині позбутися страхів та зробити її життя веселим і щасливим!