Акційна пропозиція діє з 1 по 15 червня

Рекомендована Далай-ламою XIV!

Що означає бути емоційно здоровою? Емоційно здорові люди не зриваються на близьких і не проявляють до них агресії. Вони не заїдають стрес шоколадом. Не знецінюють себе, коли хтось їх ображає. Не впадають в істерику через програну гру чи відмову. Емоційно здорові люди вміють управляти своїми емоціями та правильно їх проживати.

«Як приборкати тигра» — книга для батьків, які бажають навчитися самі та навчити свою дитину основ емоційного інтелекту, аби бути у гармонії з собою. Книга допоможе батькам емоційних та чутливих дітей. Вона містить вправи із заспокоєння та активації уваги, допоможе розв’язати ситуації, коли дитина:

  • плачучи, відмовляється виконувати домашнє завдання;
  • поводиться агресивно стосовно інших дітей;
  • не вміє приймати поразку та відмову, дуже засмучуються через це;
  • дуже чутлива, може розплакатися від незначної ситуації та інше.

Головна мета книги: навчити батьків та дітей переживати весь спектр емоцій. Адже у житті нас сповнюють не лише почуття щастя та впевненості, ми відчуваємо образу, зневіру, гнів, ревнощі. Важливо вміти правильно долати свої негативні почуття, не пригнічуючи їх та не виплескуючи на інших.

У книзі ви знайдете:

  • історії із життя батьків, які зверталися по допомогу до педагога з емоційного інтелекту, рекомендації, побудовані на цих історіях;
  • прості та зрозумілі пояснення з фізіології та психології, зокрема, чому емоції відіграють таку значну роль у нашому житті;
  • інструментарій — такої кількості дієвих вправ з емоційного інтелекту ви не знайдете у жодній книзі!

Запропоновані вправи спрямовані на те, щоб узгодити діяльність обох півкуль головного мозку дитини. Адже від народження у дітей активно працює права півкуля мозку, яка відповідає за емоції. Ліва півкуля, що відповідає за мислення та самоконтроль, починає активізуватися лише після 4 років. Її, як і м’язи тіла, потрібно тренувати.

Автор книги — Морін Хілі, затребуваний спікер, педагог і лідер у сфері емоційного здоров’я дітей

Замовляйте та виховуйте емоційно здорових дітей!