Як правило, діти, коли підростають, стають схожими на своїх батьків. А якщо останні мають свій бізнес, то скоріш за все дитина теж виросте підприємцем. Однак, не обов’язково щоб в сім’ї хтось займався бізнесом, можна і так сформувати у дитини необхідне відношення до грошей та способів їх заробітку, навчити поєднувати юні роки безтурботності з серйозною діяльністю, виховувати творчий підхід та любов до роботи змалечку, тим самим забезпечувати блискуче майбутнє дитини.

В «Книзі юного підприємця» все майже по-дорослому — варіанти заробітку, технології, шаблон бізнес-плану, шаблон обліку доходів і витрат, корисні поради та тест на наявність підприємницьких здібностей.

Книга допоможе дитині:
● придумати та втілити в життя свою бізнес-ідею — головний капітал будь-якого підприємця;
● організувати свою роботу та роботу своєї команди так, щоб бізнес процвітав;
● знайти спільну мову з партнерами, замовниками, клієнтами;
● відстежувати доходи і витрати;
● зрозуміти, як влаштований бізнес, великий і маленький;
● і головне: заробити свої перші гроші!

Для кого книга?

Книга для батьків, які хочуть виховати фінансово грамотну дитину і започаткувати власну справу.

Чому ця книга?

«Книга юного підприємця» — практичний посібник для підлітків. У ньому мінімум теорії. Книга складається з 4-х частин:

1. Посібник. Він допоможе дитиніі розібратися в механізмі бізнесу і самому собі. Це основний документ, який підкаже, що таке бізнес-ідея, як її придумати і як користуватися всіма іншими складовими нашої серйозної справи.

2. 9 ідей заробітку. Це описи та інструкції з вибудування реального бізнесу. Їх можна брати за зразок, за основу бізнесу. Можна їх просто вивчити, щоб подумати над певними сторонами своєї бізнес-ідеї та бізнес-плану.

3. Шаблон бізнес-плану. З бізнес-плану починається будь-який бізнес. За допомогою цього документа дитяча ідея стане бізнес-планом і першою цеглинкою майбутньої бізнес-імперії.

4. Шаблон обліку доходів і витрат. Це основний документ, який дасть дитині змогу управляти грішми. Облік, строгий контроль і планування — це основи, які дозволяють бізнесу працювати. Він допоможе зрозуміти, чи правильно сплановано бізнес, а також розібратися в причинах, якщо щось піде не так.

«Книга юного підприємця» формує корисні навички дитини, які обов’язково стануть у нагоді у повсякденному житті. Скоріше замовляйте книгу. Адже вміння створювати ідеї, спілкуватися з людьми, досягати цілей, грамотно розпоряджатися грошима потрібні кожній сучасній людині!

Скоріше замовляйте книгу та виховуйте майбутніх підприємців!

Рекомендовано для дітей від 7 років та підлітків.