Бажаєте зібрати перші досягнення й успіхи дитини та зберегти про них добру пам’ять? Посібники “Банк досягнень” для учнів 1, 2 та 3  класу стануть у пригоді не тільки малюкам, а також їхнім батькам та вчителям початкової школи.

Портфоліо учня — це один із сучасних способів оцінювання школяра. Навчатися у школі означає здобувати знання, набувати вмінь та навичок для того, аби досягти успіху. Завдання в зошиті дібрано так, щоб формувати в дітей уміння бачити взаємозв’язки багатьох аспектів життя.

Портфоліо є своєрідним звітом щодо досягнень і захоплень учня. У процесі наповнення легко відстежити прогрес у різних сферах розвитку учня, оцінити його здібності в умінні застосувати набуті знання на практиці.

Портфоліо дає можливість учневі розвинути здатність самостійно оцінювати свої досягнення, підвищує самомотивацію, дає змогу досягти кращих результатів у процесі навчання.

Портфоліо містить багато різних видів робіт, які розміщуються дитиною, вчителем та батьками, як наприклад:

  • фотографії
  • малюнки
  • опитувальники
  • завдання та вправи з різних навичок
  • самооцінювання
  • досягнення та успіхи

БАНК МОЇХ ДОСЯГНЕНЬ 1 КЛАС

БАНК МОЇХ ДОСЯГНЕНЬ 2 КЛАС

 

БАНК МОЇХ ДОСЯГНЕНЬ 3 КЛАС

БАНК МОЇХ ДОСЯГНЕНЬ. 4 КЛАС

Портфоліо яскраве, з барвистими малюнками та цікавими завданнями. У зошиті дитина відзначатиме усі успіхи, досягнення, позитивні емоції, думки, її відношення до навколишнього світу.

Більше того, створення портфоліо допоможе вчителю та батькам більше дізнатися про дитину, адже його сторінки міститимуть інформацію про характер, захоплення, різні досягнення у навчанні тощо.

Замовляйте зошити та мотивуйте дитину досягати успіху у навчанні!