Кожен з нас, повинен піклуватись про здоров’я, безпеку та розвиток наших дітей під час війни 💛💙

Щоб допомогти дітям знизити рівень стресу та впоратися з емоційним навантаженням ми пропонуємо вашій увазі цікаві інтерактивні зошити!

Дякуємо вам за очікування та підтримку! Ми робимо усе можливе, щоб скоріше відновити доставку паперових книг.

Хочемо запропонувати вам придбати електронні версії ексклюзивних зошитів за вигідною ціною! Це одні з найперших наших видань, які вже майже неможливо знайти в паперовому форматі. 

Маємо для вас невеличку інструкцію по замовленню електронних версій: ТУТ! 

 

Серія зошитів «Перший тренінг» стане вашим надійним помічником з розвитку соціальних, комунікативних та особистих навичок дітей. Усі зошити містять різноманітні цікаві завдання, розроблені досвідченими дитячими психологами, з урахуванням особливостей малят. У середині ви знайдете цікаві вправи для дітей, а також коментарі для батьків та вихователів.

Усі перші правила маленької людини в одному комплекті! Як навчити маленьку дитину правилам безпечної поведінки вдома, на вулиці, на відпочинку? А як розповісти про правила першої допомоги? А ще й правила дорожнього руху доволі складні для маленької дитини…

Також нагадуємо, що усі інші наші книги (окрім ліцензійних зарубіжних видань) ви можете придбати в електронному вигляді у будь-який час!

Знайдіть бажану книгу в нашому каталозі за посиланням: https://www.4mamas-club.com/shop/ додайте до кошику електронну версію та оформіть як звичайне замовлення.

Наша команда, офіс та склад знаходяться у Харкові. Наше місто й досі потерпає від постійних авіаударів, а область — від ворожого натиску на землі. Тому, на жаль, наразі ми не можемо повноцінно працювати і відвантажувати замовлення на паперові книги. Сподіваємось, що скоро ми знайдемо спосіб відновити доставку.

Встигніть придбати ексклюзивні книжки за найвигіднішою ціною!